10 NEJVĚTŠÍCH KIKSŮ V PALUŠI

22. 5. 2015

Dojet károu - někteří pasři co už pětatřicet járů jedou drive-in po brněnsku tzn. že máti nosí teplý žrádlo až do betle, pichnou karizonu málem vedle tejblu, daj si jedno malý, pak celej večer srkaj birell a ještě si u toho spokojeně volizujou rypák, toto je pro pivem zmutovaný štámgále stejná provokace jako když nějaká vylitá koc před zavíračkou vytáhne dudy, takže se pasr nemůže divit, že se na něho slítnou jak slepice na flus, akorát místo cabanů lítaj luftem facky, pač do paluše se musiš dostavit připravenej na lití, i když seš z Bastru a je minus dvacet

Nemastnej příchod - nepadá do úvahy, že někdo doklape do hospody potichoučku, načesanej, navoněnej, ani nedá pět, řekne čau, sedne si na kokota do kouta a čumí smutně do tejblu jak Mara po rozvodu, do lokálu musiš vlítnout jak řezník do prasečáku, prichod musí být devastující, ve dveřách v nákroku mrda pěstí do dlaně až krygle zadrnčí na stole a borci se leknou jak když je mama lapne v pokojíku u hoňky, načež na zbytek paluše zabliješ na plný kule nějakou krátkou zdravici, hodně populární je “tak co je vy piče doprdele”, následuje rychlý plácací kolečko exovačka prvního pivi co je po ruce a u toho už pomalu pomrkávat na kamoše směrem k retychu na první brázdu

Pomalý lití na klid - nejseš koc, takže srkat škopek na desetkrát je nepřípustný stejně jako si objednat desinu pokud mají na čepu dvandu, podezřele to zavání snahou nachcat se míň než úplně našrot, což se bere jako pohrdání personálem, kamarádama okolo a celkově pivní kulturou, dáváš tím najevo, že ti tohle místo, osazenstvo a hlavně pivečko nevoní a že se nechceš nachcat úplně do bezvědomí, proto je zákon dělat co nejrychlejší piva, lit to prudce do krkovice jak do kanálu, mydlit u toho do stolu a vítězně kdákat na celou palušu

Nedostatek sebevědomí - paluša instinktivně vycítí alfasamca, takže si stejně jako kanec v revíru musíš vydobýt svůj tympl, tenhle boj začíná na retychu, proto musíš byt u chcaní fest rozkročenej a výhrůžně natahovat kemry aby nikoho ani nenapadlo snažit se vesrat na volný mušle po stranách, tlak se hodnotí nejvíc, ne že tam budeš jen tak ucvrkávat, musi z tebe jit špryc jak kdybys chtěl vychcat ledviny musí to cákat až na pasry ve frontě, je důležitý být prohnutej jak luk aby všici mohli špizovat tvýho nalitýho cabana, kterýho je nutný na závěr teatrálně vyždímat jak když mačkáš poslední pastu z tuby a voklepat vo rantl že je to slyšet až ve výčepu, to je signál že se pomalu vracíš k tejblu, u čehož tě doprovází obdivný ohledy štamgastů na tvoje dokapaný křusky

Dojít s koc - jenom uplnej mrdák se přisere do knajpy s koulí na noze v domnění, že borce nesere, že si nemůžou celej večer otevřit prdel a naplno zasrat, šťárat se jednou sirkou zároveň v uchu a v tlamě a probírat zážitky z prcaček, navíc mu pak ta muňka dá doma sodu, co to má za debilní kamoše, výjimkou je koc, o které se všeobecně ví, že je k dispozici komukoli z party a že po štyrech vodkách na retychu ukroutí prdelí první nastavenej prut jak klíště

Ptat se jestli si můžu vzít - v paluši se nesmiš upejpat, co je na stole to je party, máme mezi sebou boys s náběhem na raka plic, co v životě nelepili krachlu, ale nejde jenom o špé, pokud se pasr šprajcne na míse krzevá sraní a zrovna mu donesou žrádlo tak je jasný že mu na talířu zbude akorát úsměv mázlej z hořčice a v něm tiplý tři vajgle, nebo když nechá na tejblu kól, musí počítat s tím, že mu boys projedou komplit galerii fotek jak po sobě zase se starou chcali v garáži na igelitu nebo rozešlou sms na celej seznam s jednoduchým textem MRDAT

Byt chytrej o pivě - teď je móda hodinu brlbat hovna o spodním kvašení a japonským chmelu z granulí, lit 14ku nefiltr, převalovat to na patře, a ohrnovat rypák na tradičníma zavedenejma pivečkama, to si rovnou načeš na palici zmrzlinu, nech narost plnovous a běž sednout se starou do Steinera na Hoegaardena mezi ostatní mamrdy, na toto není u našeho tejblu místo, pokud ti na stole přistane vlažná desina Brnčo nebo odstátý Krušky, nezkoumáš to a nečucháš k tomu jak panic když poprvé vidí piču a bez nervů to začneš dávit pač v paluši nejseš od toho abys mrmlal co sis zas někde přečetl o europivě a že ti padla pěna nebo že to nekroužkuje, ale abys poslouchal životní moudra starších boys a začal konečně trochu číst mapu jak se co nejrychleji opeřit, dostat se koc do řitě nebo jak co nejrychlejc domydlit kořeňa do krve

Doprošovat se pingla - je třeba ctít takzvaný Kchorliho pravidlo, tzn hned ve futrech U Semináru zařvat na výčepáka, nos to dokud neřeknu dost, škopky musí litat bro, než dopiješ tak už ti pinkl musi cpat další kus a trhat ti z pracky nedopitý, neexistuje, abys chodil do paluše, kde u tejblu smutně čekáš na škopek nebo se snad dokonce dobrovolně lakuješ stáním ve frontě jak kunda někde na Jakubáku, do pingla je nutný pořád hučet a nenechat ho vychladnout, musí byt nonstop pod tlakem jak papiňák, jen tak z něj vydusíš pořádnej výkon

Zabrečet celej cech - handrkování se o to co má kdo lepit je součástí hry, stejně jak když se s pasrem v Istanbulu dohaduješ o tepich, málo co nasere borce víc než když přijdou o šancu vyžrat 14 piv a zabrečet jenom 8, takže smolař co byl zrovna když se začlo lepit na retychu fasuje černýho petra v podobě 60 čárek na cechu, pač v momentě kdy si zapina punt uz borci přešlapujou v bundách před palušou a na nepříjemný výzvy k dohajcování piveček reagujou kopačkou na ranec

Vzít kramle - nekteri pasri sou celej večer vyplašeni, že se jim druhej den nebude chtit vstávat a bude v hokně šoufl, že po deseti poutňasích budou mit prdel jak pavián pač z nich budou po ránu opakovaně prskat hovna nebo že je dojebe stará že smrdí vajglama, takže furt čumí na raky a těmahle negativníma hovnama kazí večer šťastnějším boys, co už x let do hokny nevstávaj a doma je čeká bonusový lahvový, zabydlenej popelník a pohodová hoňka u věštkyně 

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací