A JAK CÁKÁŠ TY BRO?

31. 3. 2014

Na mravenca - pasr sice fest feclej a ze solárka oranžovej jak pomeranč, před kameru by ale neměl vůbec lezt, v tomhle smutnym případě je slyšet řev na celej barák jak kdyby pasrovi vyndavali zaživa slepák, ale přesto, že si celej rudej a zpocenej mačká kule a ždíme prut mu místo cákání nakonec po jahodě tragicky steče kaňka jak když si prvňák ukápne na sešit

Vřídlo - tenhle kořeň se rozcáká, jak když točíš na palicou nevyždímanej ručník, ale žádnej zvukovej doprovod jak když vytryskne fontána v Mariánskejch a spustí orchestr nečekej, jen heknutí jak když v nedělu v kostele všici zborově po mši ze sebe zdechnou amen

Špryc - finále u tohodle stylu probíhá v naprostým, soustředěným tichu pač pasr má švih jak když vyletí šíp z luku, takže je důležitý koc nevyplašit aby se nepohla, jinak může skončit na úrazovce z potrhanejma žilkama v oku, proto pasr finišuje nahrbenej, zatlej a nehybnej jak socha a teprve až vycákne tak si může naplno vychrčet mandle a vyhodit si ve zvířecí křeči bradu z pantu

Sytej load - to je když je pasr na vikend u báby a nemůže si ulevit od v břichu nahromaděnýho semena, pytel nafouklej jak kopačák, takže když se pak konečně dostane k nějakýmu řezivu a nakropí jí do krkovice třídenní hutnej materiál tak ji slepí mandle a zalepí krční klapku jak kdyby ji tam narval srulovanou Rovnost 

Švihadla - styl, kterej máme v partě nejradějc, už dvacet minut před cáknutím musíš chrčet jak kdybys visel na oprátce a ještě tě někdo tahal za čapy, následně rozdáváš krásný konzistetní lana zleva fejsu do prava nebo naopak, důležitý je to pěkně rozložit, u každýho jednotlivýho vycáknutí vystěkneš a protočíš augle, minimum je deset kousků, koc nesmí byt pod tou hromadou vidět

Výtok - smutnej příběh je, když to pasrovi místo aby nacákal koc do tlamy nebo aspoň na kozy, teče jaksi po ruce někam do prdele na parkety, jak když zalíváš kvitka z půllitru 

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací